Hemsen

Bentia begynte hos oss høsten 2016

Vegard Smestadmoen

Stilling: Pedagogisk leder

Vegard har jobbet i barnehagen siden oppstart.

Potetkjelleren

Martine Rosnes

Stilling: Assistent

Martine begynte hos oss høsten 2016.

Tine Kathleen Stokkedal

Stilling: Pedagogisk leder

Tine jobber som pedagogisk leder på Potetkjelleren. Hun er utdannet barnevernspedagog og barnehagelærer. Omsorgsfull og tilstedeværende.

Tone Berg

Stilling: Barnepleier

Tone er barnepleier og har lang erfaring i barnehageyrket. Hun har vært i Nedre Auren siden oppstart. Tone er en reser på kjøkkenet om det er mat eller baking. Hun er blid, dyktig og engasjert i barna

Smia

Tony Stubberud

Stilling: Assistent

Tony har jobbet hos oss siden 2015. Tony skal også ta barne- og ungdomsarbeiderfagbrevet. Han liker å være aktiv med barna og er glad i å være ute.

Heidi Johannessen

Stilling: Assistent

Heidi jobber har jobbet i barnehagen siden 2015 Hun har et brennende engasjement for barn og dyr. Hun er blid, engasjert og snill.

Line Møller

Stilling: Pedagogisk leder

Line begynte hos oss i april 2017. Line er utdannet spesialpedagog og har mange års erfaring fra barnehage.

Stabburet

Anne Grete Mosengen Bye

annegrete.bhg@gmail.com

Anne Grete begynte i Nedre Auren Gårdsbarnehage 01.03.13. Anne-Grete er barnehagelærer. Hun spiller gitar og liker å dikte opp historier for barna.

Hilde Synnøve Färber

Stilling: Assistent

Hilde Synnøve jobber som assistent på Stabburet. Hilde er snill, blid og forståelsesfull.

Ida Nordlund

Ida begynte hos oss høsten 2016

Torill Mosengen

Stilling: Assistent

Torill har jobbet i barnehagen siden oppstart. Hun har ofte med seg hunden sin når vi går på tur. Torill skal ta barne- og ungdomsarbeiderfagbrevet. Hun har et ekstra engasjement for dyra på gården og er et hestemenneske.

Ysteriet

Gina Korgerud

Stilling: Assistent

Gina jobber som assistent på Ysteriet . Hun begynte å jobbe hos oss høsten 2016 og utdanner seg til barne og ungdomsarbeider. Gina er flink og har stor tillit hos barn og voksne.

Vibeke Weid Heggeli

Stilling: Pedagogisk leder

Vibeke begynte hos oss i april 2017. I tillegg til utdannelse som førskolelærer er Vibeke agronom.

Bob Felix Bernelius Hegdal

Stilling: Assistent

Musikeren på huset, rolig og trygg.

Andre ansatte

Dovile Murauskiene

Dolvie begynte hos oss høsten 2016

Camilla Dahl

Stilling: Assistent

Camilla har jobbet i barnehagen siden 2010. Hun er for tiden ute i mammapermisjon

Anne Marte Erlandsen

Stilling: Assistent

Anne Marte jobber som assistent i barnehagen. Hun har jobbet i barnehagen siden januar 2013 og er for tiden ute i mammapermisjon

Mia Mosengen

Stilling: Assistent

Mia har jobbet i barnehagen siden 2010. Mia er for tiden ute i mammapermisjon.

Marit Marvin

Stilling: Styrer
styrer_nedre-auren@live.no

Marit har jobbet i barnehagen siden 2010.

Guro Thea Skurdal

Stilling: Eier

Eier av barnehagen. Guro er ofte sammen med barna ift aktiviteter på gården. Hun hjelper også til i barnehagen ved behov.